VISSZAÉLÉS BEJELENTÉS, PANASZKEZELÉS
Vissza

Az MC-Bauchemie Kft. létrehozta a visszaélés bejelentő, panaszkezelő felületét, hogy lehetőséget biztosítson minden munkavállalójának, partnerének, vagy a társasággal bármilyen kapcsolatban álló személynek és társaságnak, hogy amennyiben jogellenesnek feltételezett cselekményeket, mulasztásokat, illetve egyéb visszaéléseket tapasztalnak, bejelentést tehessen.

A visszaélés bejelentési és panaszkezelési szabályzatot itt érheti el: MC-PANASZ KEZELÉSI SZABÁLYZAT

A panaszok a következő felületen történő bejelentést követően, a szabályzatban leírt módon egy pártatlan és független személy által kerülnek kivizsgálásra, teljes diszkréció mellett, ha a panaszt beküldő úgy kívánja akár névtelenül.

Amennyiben szolgáltatásinkkal kapcsolatban, vagy bármely társaságunkat érintő ügyben problémája merül fel, akkor kérjük írja meg nekünk a következő elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: a panasz@mc-bauchemie.hu címen.

Levélben: MC-Bauchemie Kft. 8246 Tótvázsony, Pf: 2  címen

Üzleti magatartást sértő cselekmény bejelentését a compliance@mc-bauchemie.hu  email címen teheti meg.

Mit nevezünk visszaélésnek?

Visszaélésnek minősül minden olyan esemény, amely a szervezetre vonatkozó jogszabályoktól, valamint a tulajdonos és a szervezet vezetői által meghatározott szervezeti célkitűzésektől, értékektől és elvektől, és az azoknak megfelelő működéstől, a belső szabályzatokban meghatározottaktól eltér.

Visszaélést követ el az a személy, aki szándékosan, közvetlenül vagy közvetítő útján bármilyen előnyt kér, vagy az előnyt elfogadja, akár a maga, akár egy harmadik személy javára, vagy ilyen előny ígéretét elfogadja azért, hogy ne cselekedjen vagy tartózkodjon a kötelessége szerinti, vagy a működéssel kapcsolatos cselekvéstől.