Impresszum
Vissza

MC-Bauchemie Kft.
1115, Budapest
Bartók Béla út 105-113.
Telefon: + 36 1 481 38 40

Társasági forma: Kft
Székhely: Budapest
Cégjegyzékszám: 01-09-363659
Adószám: 10959651243

Felelős vezető személy:
MC-Bauchemie Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-363659
Cégvezetők: Rapp Béla

E-Mail: info@mc-bauchemie.hu

Website-al kapcsolatos kérdések:
Telefon: +36 20 987 1477
E-Mail: webmaster@mc-bauchemie.hu

Honlapot készítette:

REMION DESIGN FACTORY
1027 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 50-52.

E-Mail: contact@remion.eu
Web: http://remion.eu/hu

Jogi nyilatkozat:

Ezen website használatának megkezdésével, böngészésével, mint ráutaló magatartással, Cégünkkel az alább rögzített feltételekkel jogviszonyba lép:

Ha ezt nem kívánja, kérjük, hogy ne használja tovább e webhelyet,
Ezúton is felhívjuk a figyelmet, hogy az MC-Bauchemie logo bejegyzett védjegy, mely kifejezett használati jog nélkül nem használható.

A weblapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, melyet mindenki saját felelősségére használhatja, esetleges pontatlanságért, elírásért MC-Bauchemie Kft. nem vállal felelősséget, és ezek külön értesítés nélkül történő megváltozásának és megváltoztatásának a jogát MC-Bauchemie Kft. fenntartja. A pontos információkért kérjük, forduljon tanácsadóinkhoz, illetve irodánkhoz. Az e webhelyen rögzített minden jogi tájékoztatást – különösen a szerzői jogi oltalomból eredő előírásokat – kötelező megtartani.

MC-Bauchemie Kft. nem vállal semminemű – sem anyagi, sem erkölcsi – felelősséget, sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, szavatosságot senkivel szemben és semmilyen feltételek között:
– a weblapján, illetőleg annak meghivatkozásán keresztül elérhető helyek vírus vagy más rontó hatású programoktól való mentességéért,
– a webhelyén meghivatkozott más webhelyek elérhetőségéért és tartalmáért, és azokra történő utalás nem értelmezhető azok MC-Bauchemie Kft. általi tartalmi jóváhagyásaként, de még csak egyetértéseként sem,
– a közzétett információk pontatlanságáért, változásért és a jogtisztaságért